بهترین DNS ها برای ایران با سرعت بالا و کاملا رایگان
اما DNS چیست؟ بهترین DNS ها کدامند؟ چگونه میتوان سرویس DNS را تغییر داد؟ در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا پاسخ سوالات خود را بیابید.
DNS چیست و چه کاری انجام میدهد؟
DNS مخفف Domain Name System که به معنی سیستم نام دامنه است. به عبارتی میتوان گفت DNS دفترچه تلفنی است برای اینترنت که نام دامنه ها (اسم سایت ها) مانند pentestcore.com یا facebook.com را به آدرس IP لازم برای بارگیری صفحات و منابع اینترنتی ترجمه میکند که ما در این اموزش بهترین DNS ها را معرفی خواهیم کرد.
کار DNS ممکن است پیچیده باشد، زیرا اطلاعات در یک پایگاه داده واحد نیستند؛ بلکه در یک فهرست جهانی شامل تعداد زیادی سرویس DNS توزیع میشود.
خوشبختانه، کاربران عادی نیاز به دانستن جزئیات فنی نیستند؛ چرا که هم زمان با آنلاین شدن، ISP شما، به طور خودکار دسترسی به سرویس DNS را فراهم میکند.
در زمان استفاده از سرویس های DNS رایگان، تغییرات زیادی را خواهید دید. سرعت پاسخگویی بالا میرود، مشکلات فنی کمتر خواهد شد، برخی از این DNS ها دسترسی به سایت های آلوده را محدود میکنند و حتی بعضی از آنها محتوای نامناسب برای کودکان را فیلتر میکنند.
بهترین DNS های رایگان در سال 2020
سرویس های DNS متنوعی وجود دارند که برخی رایگان و برخی از آنها دارای هزینه هستند. ما در اینجا به 6 مورد DNS رایگان میپردازیم که سرعت پاسخگویی بیشتری داشته باشد، از حریم خصوصی افراد محافظت کند و از بارگزاری لینک های مخرب جلوگیری کند.
OpenDNS
Primary: 208.67.222.222
Secondary: 208.67.220.220
OpenDNS در سال 2005 ارائه شد و اکنون متعلق به شرکت سیسکو است. همچنین این DNS یکی از بزرگترین سرویس های DNS جهان است.
این سرویس دارای مزایای فراوانی به شرح زیر است:
- یکی از بهترین DNS ها با سرعت بالا
- مسدود شدن پیش فرض سایت های فیشینگ و مخرب
- فیلتر کردن اختیاری سایت هایی با محتوای نامناسب
- پشتیبانی به صورت ایمیل
- 100% آپ تایم (یک دوره زمانی که تجهیزات بدون خرابی کار میکنند.)
این سرویس DNS دارای ویژگیهای پیشرفته تری نیز هست که برای کاربران عادی اینترنت ضروری نیست. اما اگر علاقمندید که این ویژگی ها را در کنار دیگر مزایا داشته باشید، باید سالانه تقریبا 20 دلار بپردازید.
سرویس DNS شرکت Cloudflare
Primary: 1.1.1.1
Secondary: 1.0.0.1
یکی از بهترین و سریعترین DNS موجود در دنیا، Cloudflare است، چرا که تمرکز این سرویس بیشتر بر روی اصول اصلی (همان سرعت و کارایی بهتر) است. دیگر مزیت این سرویس، حفظ حریم خصوصی است. اگر مشکلی داشتید، Cloudflare دارای انجمن است که میتوانید سوالات خود را در آنجا مطرح کنید.
Cloudflare میگوید: “ما هیچ چیز را نگه نمیداریم.”
و به همین دلیل میتوانید به این سرویس دهنده اعتماد کنید.
جهت اشنایی بیشتر با سرویس های Cloudflare اموزش کلودفلر را در پن تست کور مشاهده کنید.
Google Public DNS
Primary: 8.8.8.8
Secondary: 8.8.4.4
گوگل دارای ابزارهای تحت وب زیادی است و سرویس DNS هم از این قائده جدا نیست. دی ان اس رایگان گوگل جایگزینی ساده و موثر برای سرور نام دامنه ISP است. این سرویس اطلاعات کامل آدرس IP دستگاه جستجوگر را برای مدت زمان 24 تا 48 ساعت نگهداری میکند. چرا؟ برای عیب یابی و تشخیص اهداف.
سایت پشتیبانی گوگل راهنمایی های اساسی را فقط برای کاربران با تجربه ارائه میدهد و هشدار میدهد که “اگر در پیکربندی تنظیمات سیستم عامل تبحری ندارند، اقدام به تغییر تنظیمات نکنند.”
همچنین از این DNS در بسیاری از سرور ها هم استفاده میشود چرا از بهترین DNS ها در دنیا است.
Google Public DNS
Comodo Secure از بهترین شرکت های ارائه دهنده DNS
Primary: 8.26.56.26
Secondary: 8.20.247.20
گروه Comodo از برترین ارائه دهندگان خدمات هاستیگ است و سرویس DNS هم ارائه میدهد.Comodo Secure DNS بیشتر تمرکزش بر روی امنیت و ایمنی است. این DNS سایت های فیشینگ را مسدود نمیکند، بلکه در هنگام بازدید از سایت های مخرب، دارای بدافزار و جاسوس و پاپ آپ های زیاد به شما هشدار میدهد.
اگر میخواهید از ویژگی های بیشتری استفاده کنید، Comodo Dome Shield را امتحان کنید.
Quad9
Primary: 9.9.9.9
Secondary: 49.112.112.112
یکی از بهترین DNS ها و جدیدترین سرویس های DNS، Quad9 است که از سال 2016 شروع به کار کرده است و خدمات سریع و رایگان را در اختیار شما میگذارد. مهمترین ویژگی این سرویس، مسدود کردن دامنه های مخرب است.
در حال حاضر، در مورد عملکرد Quad9 صحبتی نشده است؛ این DNS در رتبه بندی جهانی نمره 7 از 10 را کسب کرده که باعث شده از Comodo جایگاه بهتری داشته باشد و بعد از Cloudflare و OpenDNS قرار بگیرد.
Verisign DNS
Primary: 64.6.64.6
Secondary: 64.6.65.6
Verisign DNS در سال 1995 ساخته شد و از آن زمان تا بحال خدمات مختلفی از جمله چندین سرویس امنیتی مانند DNS مدیریت شده را ارائه دادند. استفاده از این سرویس رایگان است و دارای سه ویژگی برجسته ثبات، امنیت و حریم خصوصی است.
در وبسایت Verisign، آموزش نحوه تنظیم DNS بر روی سیستم عامل های مختلف و همچنین تلفن های همراه را میتوانید پیدا کنید.
اهمیت سرویس استفاده از بهترین DNS
سرعت سرویس های DNS در مناطق مختلف، دارای نوسان است، پس انتخاب یک سرویس دی ان اس مناسب برای بهبود عملکرد اینترنت شما بسیار مهم است.
سایت DNSperf.com گزارش داد که در یک روز سرویس Cloudflare در منطقه اقیانوسیه زمان جستجو 4.43 را بدست آورد، در حالی که Yandex با 350.24 عقب تر بود.
چگونه سریعترین و بهترین DNS را پیدا کنیم؟
سرعت DNS به فاکتور هایی مانند موقعیت مکانی شما، فاصله شما تا نزدیکترین سرور و همچنین پهنای باند آن سرویس بستگی دارد.
- DNS jumper: ابزاری رایگان است که پس از بررسی سرویس های DNS، سریعترین ها را به شما پیشنهاد میدهد. کافی است بر روی گزینه DNS Test کلیک کنید تا لیست سریعترین ها را نمایش دهد.
- DNSperf: این ابزار DNSهای مختلف سراسر جهان را مورد بررسی قرار میدهد و در سایت خود به نمایش میگذارد.
چگونه سرویس DNS فعلی خود را پیدا کنیم؟
اگر در عیب یابی اینترنت خود به مشکل خورده اید و یا قصد تغییر DNS خود را دارید، بهتر است که بدانید در حال حاظر از کدام سرویس DNS استفاده میکنید.
برای اینکار وارد سایت https://www.dnsleaktest.com/ شوید و بر روی گزینه standard test کلیک کنید و IP های DNS مورد استفاده خود را ببینید.
چگونه سرویس DNS را تغییر دهیم؟
مراحل مربوط به تغییر سرویس دی ان اس شما، با توجه به سخت افزار و نسخه سیستم عامل شما متفاوت است.
در ابتدا باید سرورهای اصلی و ثانویه DNS مورد نظر خود را پیدا کنید. این IP ها به طور کاملا واضح در سایت ها وجود دارد.
در این آموزش، برای تغییر سرویس DNS از ویندوز 10 استفاده شده است.
ابتدا وارد بخش Network and internet setting شوید.
سپس بر روی گزینه Change adapter option کلیک کنید.
حال روی سرویس مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه Propertias را انتخاب کنید.
در این قسمت، گزینه ای به نام (Internet Protocol Version (TCP/IPv4 را پیدا کنید
و بر روی آن کلیک کنید، سپس بر روی گزینه Propertiaas کلیک کنید.
و در آخر پنجره ای به شکل زیر مشاهده خواهید کرد که در قسمت Use the following DNS server address باید IP اصلی و ثانویه DNS مورد نظر را وارد کنید.
بعد از OK زدن DNS های انتخابی شما تنظیم خواهند شد و دقت داشته باشید از بهترین DNS ها برای خود استفاده کنید، برای این مورد در ایران پیشنهاد میکنیم از DNS های گوگل و cloudflare استفاده نمایید، در صورت هر گونه سوال و مشکل با ما از بخش دیدگاه ها در ارتباط باشید.
موفق باشید.
۹ دیدگاه در “بهترین DNS ها برای ایران با سرعت بالا و کاملا رایگان”
سلام خسته نباشید اگه میشه یه دی ان اسه خوبم برای سرویس ایکس باکس لایو معرفی کنید خیلی از ایرانیا دنبال همچین دی ان اسی هستن.
درود و تشکر
مرسی از پیشنهاد شما در صورت امکان به اموزش اضافه خواهد شد.
سلام.بنده یک گیمر هستم و اگر dns نداشته باشم اصلا انگار هیچی ندارم ولی مشکل اینجاست که هرچه کد جدید وارد میکنم بعد چند وقت فیلتر میشه و الان واقعا به راهنمایی نیاز دارم که چکار کنم برای حل مشکلم
خدا خیرتون بده
یک DNS خوبه واسه پابجی میخام پینگم رو تا زیر ۱۰۰ بیاره
نیما جان دمت گرم
عالی و جامع بود توضیحاتتون
بهترین قسمتش معرفی dns jumper بود که بهترین dns رو برام پیدا کرد
پاینده باشی ستون
سلام
با تست های مختلف در چند ماه اخیر سال ۱۴۰۱ که انجام دادم به نتیجه زیر رسیدم
بهترین دی ان اسی که تایم اوت کمتری داشت ۴.۲.۲.۴ و ۹.۹.۹.۹ بودش.
متاسفانه ۸.۸.۸.۸ و ۸.۸.۴.۴ گوگل و ۱.۱.۱.۱ و ۱.۰.۰.۱ کلودفلر دیگر مانند قبل نیستند و تحریم در آن اثر گذاشته و همه کابران نیز مثل من طبق عادت قبلی روی سیستم هامون تنظیم هست که در وب گردی ما تاثیر گذاشته.
امیدوارم برای شما هم مفید واقع بشه
سلام وعرض خسته نباشید
میشه یه دی ان اس واسه گوشی واسه بازی آنلاین بزارید
یک دی ان اس برای پلی استیشن معرفی کنید